Renfräsch Umeå AB

Våra tjänster

Renfräsch Umeå AB vänder sig till företag och privatpersoner i Umeå för återkommande städuppdrag eller städuppdrag vid enstaka tillfällen. Vill du ha mer information om vad som ingår i städningen och våra priser? Hör av dig till oss på 090-77 88 82 så svarar vi på dina frågor.

städning

Vi tar miljöansvar

Renfräsch Umeå AB strävar efter att möta våra kunders höga krav på miljö och kvalitet i våra städtjänster. Det gör vi genom att kontinuerligt minska våra städmetoders och städprodukters miljöpåverkan i den yttre miljön, våra kunders hemmiljö och personalens arbetsmiljö. Läs mer

Vi på Renfräsch Umeå AB vet hur svårt det kan vara att få tiden att räcka till. Med professionell städhjälp till rimliga priser blir det lättare att hinna med och kanske till och med få lite tid över. Hos oss kan du boka städservice och få den avlastning du behöver för att kunna njuta av vardagen.

Söker du ett professionellt städföretag i Umeå? Sedan starten 2007 har vi erbjudit städservice med utbildad och erfaren personal till alla våra kunder. Och vi har idag en stor och återkommande krets av kunder som är nöjda med våra tjänster!

Med vår städfirma kan du boka allt från hemstädning en gång i veckan till mer omfattande byggstädning eller flyttstädning vid enstaka tillfällen. Vi erbjuder också fönsterputsning till bra pris för dig som vill få lite extra rent och ljust hemma.

När du anlitar oss erbjuds du alltid skräddarsydda tjänster som passar dina behov. Oavsett vilken dag i veckan du behöver hjälp erbjuder vi alltid fasta och låga priser på våra tjänster. Anlita gärna vår städservice på abonnemang så kommer samma person hem till dig varje gång.

Boka din tjänst enkelt online!

Vi förenklar din vardag genom trygga & prisvärda hushållsnära tjänster. Alltid med kvalitetsgaranti. Priserna är inkl. moms och efter Rutavdrag- Inga dolda avgifter.

renfräsch logo

Renfräsch Umeå AB är ett städföretag i Umeå. Vårt huvudkontor ligger mitt i Umeå stan. Närheten till våra kunder gör att vi kan hålla priserna nere och samtidigt hålla kvaliteten i topp tack vare vår erfarna personal. Som en mindre, lokal aktör tillför vi större flexibilitet, service och trygghet i den personliga kontakten med dig som kund.

Våra tjänster till privatkunder: hemstädning, storstädning, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputsning.

Våra tjänster till företagskunder: kontorsstädning, fastighetsstädning, trappstädning och golvvård, visningsstädning, flyttstädning, fönsterputsning.

stadning

Det är alltid samma person som städar hos dig varje gång. Vid sjukdomsfall eller liknande är det en i förväg introducerad vikarie som genomför den schemalagda hemstädningen – vår kund informeras självfallet i förväg om alla tänkbara förändringar. Det ger både kunden och utföraren trygghet och skapar tillit de emellan.

hemstadning

Hemstädning

Hjälp med städning är för många familjer en förutsättning för att få vardagslivet att gå ihop.

fastighetsstadning

Fastighetsstädning

Rena och välvårdade gemensamma ytor bidrar till trivsel och grannsämja i din bostadsrättsförening.

kontor

Kontorsstädning

En ren arbetsplats höjer prestationsförmågan hos dina medarbetare och bygger ditt företags varumärke.

Flyttstädningspriser
Ring gärna oss för mer information

Kvadratmeter Städyta Pris efter 50% RUT-avdrag
0-49 1200:-
50-59 1500:-
60-69 1700:-
70-79 1900:-
80-89 2100:-
90-99 2300:-
100-114 2750:-
115-124 3500:-
125-150 4500:-
151+ Offert

umeå

Runt om Sverige
Vi erbjuder våra städtjänster i dessa städer: Vi erbjuder våra städtjänster i dessa städer: Luleå, Piteå, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Holmsund, Vännäs, Åsele, Vilhelmina, Storuman, Sorsele, Malå,  Norsjö, Vindeln, Bjurholm, Örnsköldsvik, Husum, Nordmaling.
Bor du i närheten av dessa städer så är du välkommen att kontakta oss.

Städfirma med fokus på kvalitet

Vi vill utveckla ett samarbete med våra kunder som bygger på kvalitet, flexibilitet, service och förtroende. Den löpande kontakten, uppföljningen, rapporteringen och anpassningen av våra resurser efter kundens önskemål är andra viktiga delar i vår affärsidé.

Våra kvalitetskontroller utförs digitalt och levereras till kund direkt efter via e-post.