Keeping It Fresh & Sparkling Clean

Vår professionella och erfarna städpersonal gör jobbet rätt första gången, vilket ger dig förtroende för att ditt kontor och andra byggnader alltid kommer att se sitt bästa och göra ett utmärkt första intryck på dina kunder.

Vi förstår att någon måste ta hand om ditt husarbete medan du är på jobbet. Och det borde vara någon du kan lita på. Det är därför vi jobbar för dig. Våra erfarna och pålitliga medarbetare finns här för att hanterar dina behov.Boka online här
Ring oss 090-778882

Städtjänster

Som städfirma utför vi städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för både privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med våra kunder för att de ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dem bäst. Oavsett vilken städtjänst det gäller, t ex veckostädning, fönsterputs eller byggstädning, så har vi en kvalitetsgaranti.

Nöjd-kund-garanti

Vi eftersträvar att alltid ge dig den bästa städningen, men om du skulle vara missnöjd med en städning så vill vi att du reklamerar senast 48 timmar efter städtillfället. Därefter åtgärdar vi problemet kostnadsfritt så snart vi kan.

Vi jobbar med några riktigt coola människor och företag:

Umeå Eltaxi
Wayne´s Coffee
Civil Care
Phone House
Restaurang Mix