Städföretag i Umeå

Välkommen till Renfräsch Umeå AB

Tänk att få komma hem till ett nystädat och väldoftande hem utan att du har behövt lyfta ett finger! Vi sköter din hemstädning och du får mer tid över till roligare saker.

Gör vardagen enklare med städhjälp från Renfräsch Umeå AB.

Renfräsch Umeå AB erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle. Genom att kontakta vår kundtjänst kan du boka in ett enstaka städtillfälle eller starta ett abonnemang.

Hemstäd

Tänk att komma hem till ett nystädat hem, vecka efter vecka efter vecka … Så kan tillvaron se ut om du börjar abonnera på våran hemstädning. I vår hemstädning ingår städning efter en checklista som bygger på ett brett urval av prioriterade städområden i hemmet. Just nu bjuder vi på framkörning till ditt hem, alla redskap och medel inför städningen.

Storstädning

Ibland kan det vara skönt att städa lite extra, vi har därför tagit fram tjänsten storstädning. I tjänsten ingår städning efter en mer detaljerad checklista som innefattar områden som ofta bortprioriteras vid vanlig hemstädning. Tjänsten utförs efter konsultation av prioriteringsordning med dig. Just nu bjuder vi på framkörning till ditt hem, alla redskap och medel inför städningen.

Fönsterputs

Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande, är du Renfräsch Umeå AB kund kan du alltid ha nyputsade fönster utan ansträngning. Vår personal utför denna tjänst i samband med annan städning. Man kan generellt räkna med att lägga på en till två timmar av den beräknade arbetstiden.

Flyttstädning

Unna dig en flyttstädning och få tid över till allt annat viktigt i samband med flyttningen. Vi garanterar hög kvalité och ett godkänt resultat, full garanti ingår. Renfräsch Umeå AB flyttstädning tål hårt kritisk och granskning av besiktningsman.

Kontorsstädning

Skräddarsydda och flexibla lösningar till företag som vill ha hjälp med städning. Vi ger våra kunder den välstädade miljö dom förväntar sig – på köpet ökar trivseln du på arbetsplatsen. Vårt mål är att våra kunder alltid ska vara 100% nöjda!

Varför Renfräsch Umeå AB?

Renfräsch Umeå AB har flera års erfarenhet av hemstädning. Våra medarbetare underlättar vardagen för hundratals hushåll varje månad.

renfräsch logo

Om Renfräsch Umeå AB

Renfräsch Umeå AB är ett växande städföretag i Umeå som utför hushållsnära tjänster och har specialiserat sig på hemstädning och fönsterputs i Västerbotten, med kontor beläget i Umeå.

nojd-kund-garanti

Våra garantier

Vi är ytterst måna om att våra kunder alltid ska vara nöjda med tjänsterna vi levererar. Skulle du inte vara nöjd med jobbet vi utfört hos dig kan du alltid höra av dig till oss och berätta vad du är missnöjd med.

Så tycker våra kunder

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson