Hemstädning

hemstäd umeå

Hemstädning i Umeå

Att få hjälp med hemstädning ( städhjälp ) i sin bostad har blivit väldigt populärt, givetvis mycket på grund av skattereduktionen man får, skattereduktionen uppgår för övrigt till 30% av arbetskostnaden inklusive moms. Du kan tillsammans med städföretaget styra precis hur mycket du vill ha hjälp med men det vanligaste är att man har hjälp med hemstädning en gång per vecka eller två gånger per vecka.

Och det vanligaste momenten som ingår i städhjälp är: Damning, dammsugning samt våttorkning. Även rengöring av diskbänk och spis i köket samt städning av badrum.

Hur fungerar hemstädningen?

Vid vårt första uppdrag hos dig som kund (som är gratis om du inte är nöjd) kommer vi tillsammans överens om vilka delar av ditt hem som ska prioriteras, samt vilka städtjänster du vill ska inkluderas i hemstädningen, exempelvis dammsugning, diskning, fönsterputsning med mer. Om du vill anlita oss efter det så skriver vi en arbetsbeskrivning där vi antecknar alla dina önskemål och tankar. Vi försöker alltid ordna så att du alltid möter samma personal vid varje städtillfälle så att du ska känna dig trygg med vår överenskommelse. Våra medvandrare innefattas även av sekretess och tystnadsplikt.

Hemstädning Örnsköldsvik

Hemstädning Örnsköldsvik

Våra städtjänster har inga bindningstider

När du anlitar vår städfirma för hemstädning eller andra städtjänster förbinder du dig inte till något kontrakt. Du kan alltså anlita oss efter ditt behov av hemstädning och du behöver aldrig känna dig tvingad att använda någon tjänst.

Hemstädning UmeåFå 50% avdrag på din hemstädning

Använd dig av RUT-avdraget vid din hemstädning och betala bara halva arbetskostnaden inklusive moms vid ditt köp. Skattelättnaden kommer kunna ges direkt vid köpet. Här kan du läsa mer om RUT-avdrag.

Hemstädning i Umeå och Örnsköldsvik

Vår städfirma erbjuder dig som privatperson hjälp med hemstädning i hela Örnsköldsvik och Umeåkommun. Här kan du läsa mer om vad som gäller hemstädning för respektive ort, samt hittar du kontaktinformation till våra städare och städerskor.

hemstäd umeå

Känner du att det är dags för en enklare vardag? Vår städfirma hjälper dig med din hemstädning. Hemstädningen skräddarsys efter dina behov och önskemål, du kan välja mellan att anlita oss en gång till att kontinuerligt anlita oss några gånger i månaden eller per år. Vi kan därefter hjälpa dig med allt från dammsugning och dammtorkning till fönsterputsning och soptömning.

hemstäd umeå

Väljer du att anlita vår städfirma kommer du att kunna njuta av vardagen på ett nytt sätt. Du kommer få mer tid över till sådan du tycker är roligt om du låter oss hjälpa dig med din hemstädning. Spara på din energi till sådan som oftast kommer i vägen på grund av all vardagsstress.

Vad ingår i hemstädningen?

Varje hemstädning skräddarsys efter dig som kund, det vill säga att vi tillsammans kommer fram till en lösning som passar dina behov bäst. Det är alltså du som bestämmer om du vill att vi ska städa delar av ditt hem eller om du vill ha en storstädning av hela huset eller lägenheten. Du bestämmer även vilka delar som ska inkluderas, dammsugning, dammtorkning, fönsterputsning, soptömning, rengöring av toaletter och handfat.  

Exempel på städtjänster som kan ingå i hemstädningen

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Diskning
  • Rengöring av handfat, badkar, dusch, kranar, rör, diskho, spis, ugn, med mera.
  • Fönsterputsning
  • Bäddning av säng
  • Skurning av golv
  • Torkning av dörrar, handtag, fönsterbrädor, skåp, luckor med mera.

Du väljer själv vad som ska ingå i städningen.

Hemstädning i Umeå

Hemstädning i Umeå

 

Vår personal

Vi har väl utbildad och erfaren personal med trygghet i anställningen och med möjligheter till utveckling. Vi har en låg personalomsättning och vårt arbete bygger på att det är samma medarbetare som regelbundet utför städuppdraget hos våra kunder, frånsett när denne är på semester eller är sjuk, då det kommer en vikarie.
Att det är samma medarbetare som utför uppdraget tror vi gör vårt arbete effektivare. Det ger även våra kunder en ökad trygghet. All vår personal pratar inte flytande Svenska men eftersom vi oftast jobbar i par försöker vi alltid ha en svensktalande i varje team.

Vår arbetsplats är ditt hem vilket ställer stort ansvar på oss och våra medarbetare. Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra uppgifter som är personliga för dig. Alla våra anställda har försäkringsskydd, rätt kompetens, utbildning, lång erfarenhet och det ingår ansvarsförsäkring om en olycka sker.