Hemstädning pris

Vad kostar hemstädning?

Hemstädning pris

Vi är det personliga städföretaget som värnar om din vardag. Vi vet att du vill komma hem till jobbet och inte behöva tänka på städning, tid för familjen och koppla av ! Våra städtjänster ger dig mer tid över i livet, precis som du vill ha. Tjänsten vi erbjuder dig finns där, men du märker inte riktigt av den.  Bortsett att det på något magiskt vis är tipptopp städat när du kommer hem vecka efter vecka!

Så hur var det med hemstädning?  Du kanske har insett det tidigare eller så kanske du är på god väg att inse att hemstädning kan vara den sista pusselbiten i att få ihop vardagspusslet. Du vet antagligen att hemstädning är något som förgyller vardagen, och om du inte prövat på hemstädning ännu kommer du snart bli medveten om vilken sinnesro hemstädning bidrar till, och vi gör det riktigt bra!

Hemstädning – Städhjälp har aldrig varit enklare!

Hemstäd priser

Vi är inte små men inte för stora, vi erbjuder en personlig kontakt och levererar hemstädning i toppklass. Våra medarbetares snittlöner är i högst i branschen, vi har gjort sjyssta arbetsvillkor till vår paroll! Vi brinner för service och vårt engagemang har tagit oss till flera orter i Sverige, små som stora! Välj en städfirma som faktiskt bryr sig! Som kund hos oss får du tillgång till Keymaster, vår egenutvecklade service plattform. Scrollar du ner kan du läsa mer om Keymaster och varför du inte vill vara utan!

Hemstädning Umeå

Du kan önska att få ditt hem städat precis efter dina egna önskemål, våra utbildade och certifierade medarbetare ser till att du får det precis så som du vill ha det. Vi vet inte om du är den som vill ha ”det lilla extra” eller om du mest är intresserad av få det grovstädat med jämna mellanrum, oavsett vad så kommer vi kunna uppfylla dina behov och se till att du blir riktigt nöjd med städningen! Vet du vad?

Hemstädning i Umeå

Betalning &Rut

Vi sköter RUT direkt på fakturan!
hemstädning Du behöver inte tänka på RUT, vi ser till att du får ditt avdrag på fakturan!
hemstädning Fakturan kommer i efterskott, en gång per månad.

Betalningsalternativ
hemstädning Autogiro / E-faktura / E-post / Pappersfaktura

Bindningstider? Nej!

Nöjda kunder stannar! Därför har vi inga långa bindningstider
hemstädning Du har alltid två prova på tillfällen.
hemstädning Därefter har du endast två tillfällen i uppsägning om din vardagssituation skulle förändras.

Bra arbetsvillkor

Köp städtjänster med samvetet i behåll
Köper du hemstädning vet vi att du vill att städningen skall utföras av nöjda medarbetare som jobbar under sjyssta förhållande med bra arbetsvillkor! Självklart vill du att personalen skall ha rätt till reseersättning, busskort, hälsoförmåner och såklart en bra lön! Därför kan vi garantera dig att städningen utföras av medarbetare som tycker om att gå till jobbet på morgonen och som kan försörja sig.

Vår personal har sjyssta anställningsavtal
hemstädning 
Vi erbjuder våra medarbetare fastanställningar, 70-100% tillsvidare.
hemstädning Aldrig osäkra anställningar som vikariat eller projektanställningar.
hemstädning Vi kan stoltsera med att våra medarbetare är bland dom bäst betalda i branschen*
(* Jämfört med löneindex för branschen)

Fast ordinarie personal

Fasta arbetsscheman
Våra medarbetare som jobbar med hemstädning har fasta arbetscheman och ansvarar för ”sina egna kunder” Såklart vill du att det är samma person som kommer förbi, och detta garanterar vi i största möjliga utsträckning. Det är viktigt också för personalen att ha en fast arbetsplats och inte bli skickad fram och tillbaka på olika jobb, våra medarbetare håller hårt i sina kunder och vill komma tillbaka till samma familjer igen. Ibland uppstår en personalrelation med åren mellan dig som kund och din städerska/städare och detta är något vi i arbetsledningen försöker att vårda. Folk blir alltid sjuka men vi har en bra logistik bakom det hela, är du mån om att att alltid ha samma person för att det känns tryggare? Inga problem, vi löser detta för dig så att du alltid får samma person!

Möjlighet till att alltid få samma person!
hemstädning 
Boka om till en annan dag om din städerska är sjuk eller ledig helt kostnadsfritt.
hemstädning Boka av din städning kostnadsfritt om din städerska är borta  en längre period (vid semester)
hemstädning Välj en godkänd vikarie som har varit hos dig tidigare

Miljö & hälsa

Miljövänliga städkemikalier
Du funderar säkert över hur mycket kemikalier behövs det verkligen till ditt hem, du själv kanske städar med diskmedel? Då kan du känna dig trygg, våra medarbetare vet att det blir inte renare med mer kemikalier utan vi behöver använda ytterst lite!

Kort och gott
hemstädning Vi köper våra kemikalier från Tyskland just på grund av att Tyskarna vet vad dom gör.
hemstädning Allt vårt material har märkningen ”EcoLabel” & ”Cradle to Cradle”-
Och om du inte är bekant med dessa märkningar så kan vi informera dig om att det är den hårdaste miljömärkningen som går att finna, svanen framstår som något obetydligt i jämförelse. Lite dyrare, men mycket bättre! Men du, det där första behöver du inte tänka på med tanke på att städkemikalier ingår!

Priser

Pris för löpande städning
Vi erbjuder hemstädning från 169kr timman ink moms & RUT.

hemstädning Priset kan variera beroende på hur många andra hushåll i området vi städar hos, vart du bor, hur ofta du har städ och vilka tider du önskar eller om du har andra önskemål. Vi rekommenderar att du begär en offert för dina behov och bokar en presentation. Då anpassar vi oss efter dina önskemål och hur ditt städbehov ser ut och ger dig en exakt prisuppskattning på plats som du sedan kan ta ställning till.

Varför du ska välja oss!

Här kommer en kort sammanfattning på åtta punkter om varför du ska välja oss!
hemstädning Bra arbetsvillkor för personalen
hemstädning Engagerade medarbetare
hemstädning Sjyssta anställningar
hemstädning Modern organisation
hemstädning Nöjdkund garanti
hemstädning Välutbildad och certifierad personal.
hemstädning Vi är inte för stora, och inte för små.
hemstädning Välj själv, Svensk eller engelsktalande personal.

Boka en presentation redan idag!

Utbildade medarbetare

Utbildade & certifierade medarbetare 
hemstädning Alla våra medarbetare är certifierade inom allmänstädning & kemikaliehantering. Du vill kunna känna dig trygg i att vi vårdar ditt hem på bästa sätt, och tack vare att våra medarbetare har fått en ordentlig utbildning kan du känna dig trygg i att vi vårdar ditt trägolv och att vi heller inte använder för mycket kemikalier i städningen.

Våra medarbetare är certifierade inom följande områden:
hemstädning Allmänstäd
hemstädning Kem & materialvård
hemstädning Säkerhet
hemstädning Lagar & Regler

Hur börjar jag?

Hemstädning är en produkt du gärna vill känna och klämma på. Utöver bra städning är det viktigt att även kemin stämmer och att vi som leverantör inger ett förtroende.
Därför har vi en prova på period där du får möjlighet till att känna efter i lugn och ro hur trevligt det är med hemstädning, vi vet vart skåpet skall stå

Steg 1 – Boka presentation
hemstädning Boka en kostnadsfri presentation – Ring oss eller fyll i foruläret så kontaktar vi dig!
hemstädning Presentationen är kostnadsfri och förutsättningslöst.
hemstädning Du kan boka en presentation mellan 6:00-23:00
hemstädning Presentationen tar 45 minuter, nu får du chansen att klämma och känna på oss och ställa dina frågor frågor och berätta för oss hur dina behov ser ut.
hemstädning Efter att du visat oss din bostad och vi har lyssnat på dina behov och vad du värdesätter ger vi dig en exakt prisuppskattning på plats vad det hade kostat dig.

Steg 2 – Dags för provstädning
hemstädning Efter presentationen presenterar vi ett par förslag på dagar efter dina önskemål när vi kan utföra en provstädning.
hemstädning Du vill säkert ha en lite större städning första gången, inga problem!
hemstädning Vi erbjuder två prova på tillfällen där det andra tillfället skall sätta ribban för vad du kan förvänta dig av den löpande städningen.

Boka en presentation redan idag!
hemstädning Hör av dig till oss per e-post
hemstädning Ring oss på 090 77 88 82 (även  om du befinner dig i annan ort)
hemstädning Gå tillbaka till startsidan och fyll i kontaktformuläret [STARTSIDAN] om du önskar att vi skall återkomma till dig!

Exempel på uppdrag inom hemstäd

Familj i villa

Familjen bor på Umeå och består av två vuxna och två barn. Den här familjen har
ett hus på ca 120 kvm som vi städar varannan vecka. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket (luckor, bänkar m.m.) samt badrum och gästtoalett. Vi hjälper även till med att byta sängkläder i alla sängar.

Medelålderspar i stor villa

Bosatta utanför Umeå i en villa på ca 200 kvm. Här hjälper vi till med städning en gång i månaden. Vi dammar, tar ut en del mattor, dammsuger golven, soffgrupper m.m. Vi torkar också alla golven, rengör kök samt två stora badrum. Kunden vill även att vi torkar av alla golvlister samt ser över alla dörrar och dörrposter.

Ung man i lägenhet

Man, 25 år, boende i en central tvårumslägenhet i Umeå. Han har hjälp av oss en gång i månaden då vi städar hela lägenheten. Vi plockar i ordning och tar hand om eventuell disk. Vi dammar, dammsuger, torkar golven, rengör köket och badrummet.

Vad ingår?

Du kan få hemstädning både vid enstaka tillfälle och som upprepande abonnemang. Vid abonnemang börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom hur tjänsten ska utformas för att passa just dig. Kanske vill du lägga till tvätt och strykning eller att vi ska vattna blommorna. Här är det du som kund som bestämmer vad vi ska göra i ditt hem.

Checklista

För att säkra vår kvalité lämnar städaren en ikryssad checklista på vad som är städat efter varje städning.

GENERELLT GÖR VI FÖLJANDE I ALLA RUM
 • Dammsuger golv, lister, elkontakter, element, mattor och klädda/stoppade möbler
 • Torkar bort fläckar på dörrar och karmar, dammtorkar fönsterbrädor och fria ytor
 • Putsar speglar
 • Fuktmoppar alla golv eller enligt överenskommelse
 • Tömmer papperskorgar
 • Dammar av lampskärmar i lämplig höjd (bordslampor, läslampor, skrivbordslampor)
 • Dammar av tavelramar som man kommer åt utan stege
BAD OCH TOALETT
 • Rengör badkar/dusch, handfat och toalett
 • Torkar bort fläckar på badrumsskåp och vitvaror
 • Torkar bort fläckar från väggar
 • Putsar speglar
KÖK
 • Torkar bort fläckar på köksluckor, fläkt och på utsidan av övriga vitvaror
 • Rengör disk- och köksbänk, spis och kakelvägg
 • Rengör ut- och invändigt i skåp där sopbehållare finns
 • Rengör inuti mikrovågsugn

Äldre dam i lägenhet

Ensamstående kvinna, 85 år. Var fjärde vecka hjälper vi henne med att dammsuga, torka golv samt rengöra kök och badrum. Hon vill själv ta hand om dammningen. Vi tar också med oss eventuella sopor som hon själv inte orkar bära.

Två vuxna i villa

Par i ett hus på ca 170 kvm i Umeå. De har städhjälp varje vecka. Vid varje tillfälle
gör vi följande: dammar, dammsuger, torkar golv, rengör kök och rengör ett badrum
och toalett. Varannan gång torkar vi dörrar, dörrposter och golvlister och varannan
gång renbäddar vi sängarna.

RUTAVDRAG FÖR STÄDNING

RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Du som köper ROT- eller RUTTJÄNSTER ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget, det tar vi hand om. Vi drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Om du har rätt till avdraget samt hur stort avdrag du kan göra kan du läsa mer om hos Skatteverket.se.

Kontakta oss gärna kring pris och andra frågor rörande Hemstädning i Umeå!

Hemstäda

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson