Hemstädning i Umeå

Renfräsch Umeå AB förenklar vardagen för familjer i Umeå som har svårt att få tiden att räcka till 
genom hushållsnära tjänster som hemstädning, trädgårdsskötsel och fönsterputs. Våra kunder märker snart märker hur mycket tid de sparar och trivseln hemma ökar. Har du väl provat vill man inte vara utan det.
Kontakta Renfräsch i Umeå så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med hemstädning eller våra andra tjänster.

Städning med hög kvalitet

För oss på Renfräsch Umeå AB är det otroligt viktigt att våra kunder alltid är nöjda med det städarbete som vi utför. Därför strävar vi alltid efter att hålla bästa kvalitet möjligt och erbjuder även möjlighet till garanti på många av våra tjänster. Vi är en mångsidig städfirma som tar på oss den mesta inom städning oavsett uppdrag, vi åtar oss uppdrag från både företag och privatpersoner.

Renfräsch Umeå AB utför städservice i form av städ, flyttstädning, trappstädning, kontorsstädning, byggstädning, hemstädning, fönsterputs, lokalvård, rengöring, jourstädning, lokalstädning, inflyttningsstädning, butiksstädning, storstädning, städservice, allergistädning, veckostädning – egentligen är det bara dina önskemål som sätter stopp. Skulle det vara så att du är osäker på om vi kan hjälpa dig med dina behov är du varmt välkommen att fråga, oftast är det inga problem.

Vi erbjuder städservice som t ex städningar i hemmet, engångsstädningar eller abonnemangsstädning. Självklart så håller vi allt material vid städningar så ni slipper tänka på det. För oss är det viktigt att det är enkelt för våra kunder.

Byggstädningar utförs samt golvvård. Rutavdrag direkt på fakturan.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hemstädning i Umeå

Vi utför den service du har behov av. Ingenting är omöjligt!

Såhär kan ett fullt hemstädning se ut:

KÖK OCH MATRUM:

 • Golvet rengörs
 • Kyl, Frys och skåpluckor rengörs utvändigt
 • Spis och fläktkåpa rengörs
 • Diskbänk och vask rengörs, dessa skall vara fri från föremål och disk
 • Fönsterbrädor samt bord och stolar dammas av

BADRUM/WC

 • Handfat och toalett rengörs
 • Speglarna putsas
 • Golvet rengörs
 • Badkar och/eller duschkabin torkas av
 • Gallret till golvbrunnen rengörs
 • Kakel putsas rent

VARDAGSRUM OCH SOVRUM

 • Dammtorkning av öppna fria ytor.
 • Golven rengörs.
 • Vid städning i utrymmen där det finns ömtåliga föremål, så som bokhyllor och i vitrinskåp t.ex. Kommer vi överens om vad som ska gälla.
 • Lika så i övriga utrymmen. Vi för ett protokoll vid första besöket, så det vi kommit överens om finns nedskrivet.

TILLÄGGSTJÄNSTER

 • Fönsterputsning
 • Ugnsrengöring
 • Invändig rengöring av skåp
 • MattvättTvätt
 • Strykning
 • Bädda säng/byta sängkläder
 • Rengöring bakom badkar/duschkabin

Tillsammans kommer vi överens om ett bra paket för dig. Hur ofta och vad som skall utföras bestämmer du efter dina behov.

Hemstädning i Umeå Renfräsch Städservice

Arbetsområden

Vi utför städning och städservice inom Umeå, Holmsund, Obbola, Vännäs, Röbäck, Hörnefors, Robertsfors, Nordmaling, Vindeln, Bullmark, Tavelsjö, Bjurholm, Täfteå, Skellefteå mm åt både privatpersoner och företag.

Städ i hemmet i form av hemstäd åt privatpersoner och kontorsstäd till företag. Vårt mål är att utföra städtjänster som passar en bred målgrupp. 50% RUT avdrag direkt på fakturan vid städ. Vi hjälper dig att förbereda din bostad inför visning och försäljning. Kontakta oss för att diskutera just era önskemål.

Alla vet att en ren och fräsch miljö är ett måste för att få en frisk, trivsam och effektiv arbetsplats. Med rätt typ av städning så blir det mindre damm, smuts och risk för smittokällor. Och miljön finns alltid med i vårt tänkande. Vi använder därför städmetoder och städprodukter som är skonsamma mot miljön, och så gott som alla är certifierade antingen enligt svanen eller bra miljöval.

Hemstädning i Umeå Billigt

Miljövänlig städning

Nu om nånsin är det viktigt att vi är så snälla som möjligt mot miljön. Vi på Renfräsch Umeå AB gör vårt yttersta för att den städning vi utför ska vara så miljövänlig som möjligt utan att tumma på kvaliteten. Vid städningarna används dukar och trasor av mikrofiber, dessa används enbart med vanligt vatten. I de fall grovstädning och grovrengöring krävs så vi måste använda kemikalier väljer vi alltid miljömärkta sådana. När du anlitar oss kan du vara säker på att du anlitar en städfirma med miljöns bästa i åtanke.

Just nu kör vi städkampanj med studentrabatt och pensionärsrabatt.

Hjärtligt välkomna att prova våra städtjänster och vår städservice. Vi lovar alla som kontaktar oss att ge svar inom 1 timme. Enklast når du oss på info@renfrasch.se eller 090-77 88 82

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson