STUDENTSTÄDNING Umeå

Billig städning för studenter i Umeå med omnejd!

Studentstäd i Umeå

Att flytta...

När man studerar kan det ibland vara väldigt tidskrävande och det kan för många innebära en hög studiebörda, vilket kan leda till att städningen inte riktigt sköts som den borde. Då det är vanligt att studenter har sämre marginaler i sin ekonomi och erbjuder vi städning till reducerat pris. Vare sig du bor ensam eller i studentkorridor kan du nyttja våra tjänster. Om du bor i korridor, varför inte gå ihop ett gäng och få hjälp med att städa de gemensamma ytorna? Då det är många som nyttjar badrum och kök, kan dessa ibland vara mindre trevliga att städa, men ändå viktiga för den gemensamma trivseln.

Studentstäd Umeå

Studentstädning

Alla har olika behov och önskemål och vi på Renfräsch Umeå AB har därför många specialanpassade och flexibla tjänster som ni kan nyttja, det går t ex bra att bygga på vanlig hemstädning med ytterligare tjänster. Gör du detta påverkas priset. Vi förstår att många kan tycka att det känns lite obekvämt att släppa in en okänd person i sitt hem, därför är det alltid samma person från oss som kommer ut till dig. Du som kund kan oftast också bestämma när du önskar att få städat. Om du vill vara hemma eller ej är upptill dig. Som student får du alltid reducerade priser när du nyttjar våra tjänster!

Young woman standing behind window and washing it

Hur fungerar det?

Det som krävs för att kvalificeras till en studentstädning hos Renfräsch Umeå AB är först och främst att ni talar om att ni är student. Vi kommer då att ge er ett konkurrenskraftigt pris på den tjänst ni önskar få utförd. Vi gör det enkelt för er studenter att boka in er städning med “studentrabatt” och vi litar på dig som kund och kräver inga intyg eller bevis på studentkort eller liknande. Ett ömsesidigt förtroende kommer man långt med. Vi på Renfräsch Umeå AB finns som bekant tillgängliga dygnet runt. Vi vill vara det självklara valet av städfirma för er studenter. Att vara tillgängliga 365 dagar per år på alla dygnets timmar är en tjänst som vi vill leverera till studenterna i Sverige.

Kontakta oss för mer information eller en offert på studentstädning.

flyttstädning-student

Vad kostar det?

Priset ligger på 300-500 kr för små studentrum med gemensamt kök. Större studentrum 600-1200 kr.
För att vi skall kunna ge er ett rätt pris som motsvarar ert rum så behöver vi information som vi tar via e-post eller telefon.

Priserna gäller normalt smutsade objekt och vi utför självklart även saneringar och tar på oss alla jobb inom flyttstädningar. Har du ett grovt smutsad objekt så meddelar du oss bara så kommer vi övens om ett pris innan flyttstädningen påbörjas.

Priserna vi ger avser “normalt smutsade objekt” och det innebär att man har sedvanlig veckostädning eller på annat sätt städar med jämna intervaller.

Visst tar vi oss an saneringsstädningar också, men då till helt andra priser. Sanering kräver avsevärt mer tid och vis bokningen av er städning är det bra om ni anger smutshalten direkt vid bokningen så ni kan få ett pris som motsvarar objektets smutshalt. Hjärtligt välkommen för en gratis offertförfrågan.

Young woman cleaning computer monitor in the office

Anpassningsbar studentstädning

Alla studenter har möjlighet att nyttja våra tjänster, både de som bor i ett studentrum, delar en större lägenhet med andra eller bor ensam i en lägenhet. Om du har delat boende, varför inte gå samman och tillsammans betala för en regelbunden städning av både privata och gemensamma ytor? Många gånger är detta en god idé för sämjan, men även för att ha ett hygieniskt och fräscht hem.

Våra offerter är kostnadsfria och då vi diskuterar vad ni ska ha i ert paket ger vi era önskemål rum. Det finns en speciell lista för vad som ingår i hemstädning, men det går så klart går alldeles utmärkt att lägga till ytterligare tjänster till ett lite högre pris. För att göra det tryggt och bekvämt för dig är det alltid samma person som kommer och städar, du har möjlighet till att styra när du önskar få hjälp och du bestämmer själv om du vill vara hemma eller ej.

 

För oss på Renfräsch Umeå AB är miljön viktig, därför använder vi medel och städmetoder som är miljövänliga. Vi använder inte medel om det inte krävs och självklart blir det ändå rent och fint. Som student kan du även ta del av våra andra tjänster till ett reducerat pris. Hör av dig för en offert och mer information. Välkommen!

Vi erbjuder gratis offerter och du kan kontakta oss dygnet runt för en offert eller prisförfrågan på städning.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson