Skellefteå flyttstäd

Flyttstädning Skellefteå

För mycket att göra? Hinner du inte med allt du ska? Låt oss ta hand om din flyttstädning. Renfräsch Umeå AB i Skellefteå är specialiserade på flyttstäd, eller egentligen all städning, och lämnar både fasta och löpande priser på de flesta av våra städtjänster. Vi utför flyttstädning inom Skellefteå med omnejd: Ursviken, Skelleftehamn, Kåge, Bureå, Burträsk, Boliden, Ersmark, Byske m.m åt både privatpersoner och företag.

Titta gärna runt bland våra tjänster för att se hur vi kan hjälpa dig och vad som ingår! Varmt välkommen!

Skellefteå flyttstädning

Fönsterputsning Skellefteå

Renfräsch Umeå AB erbjuder all typ av fönsterputsning; inglasade verandor, balkonger, speglar, glaspartier, skyltfönster m.m. Vi åtar oss så klart även tyngre jobb så som fönsterputsning vid byggstädningar, flyttstädningar och renoveringar. För att vara så flexibla erbjuder vi våra tjänster både för enstaka uppdrag och återkommande, vi ger både fasta priser och timpriser på fönsterputsning.
Renfräsch Umeå AB i Skellefteå utför fönsterputsning åt både privatpersoner och företag, kontakta oss för en offert och mer information! Inget jobb är för stort eller för litet. Material ingår självklart alltid i våra priser.

Flyttstädning Skellefteå

Städning Skellefteå

Städning på gång? Vi utför städning Skellefteå med omnejd för både privatpersoner och företag. Ibland kan det kännas övermäktigt att få ordning på hemmet, anlita oss då för en riktig storstädning! Vi har erfaren och snabb städpersonal som hjälper dig att få ordning på torpet och lämnar ditt hem eller lokalen skinande ren! För att göra det så enkelt som möjligt för dig har vi både fasta priser och timpriser så du kan välja det som passar dig bäst. Kontakta oss för en kostnadsfri offert på hemstädning! Vi gör vårt yttersta för att du alltid ska vara nöjda med oss!

Välkommen till Skellefteås ledande städfirma för städtjänster gällande flyttstädning och hemstädning!

Flyttstädning Skellefteå

Vi tar oss naturligtvis an städjobb såsom hemstädning, abonnemangsstädning, kontorsstädning, trappstädning, städhjälp, byggstädning, slutstädning, visningsstäd, studentstäd och dödsbostädning* för att nämna några av våra städtjänster i denna vackra stad med omnejd. Vi kommer att minska den stressen som en rengöring av din bostad eller kommersiella lokaler ger, så att du får mer tid över till aktiviteter som du tycker är viktigare.

I en städning ingår rengöring utav:

  • Kök – bänk, handfat, skåp, kylskåp, diskmaskin, spis topp, golv.
  • Badrum – dusch, badkar, kakel, handfat, spegel, golv.
  • Toalett – inre, yttre, handfat, golv.
  • Möbler – våt torka, matbord, soffbord, sängbord.
  • Golv – dammsugning, moppa golv. mm

Pris Exempel Städning Villor/Radhus/Lägenheter (inklusive moms). Fönsterputsning ingår!

Kvadratmeter Städyta Pris efter 50% RUT-avdrag
0-49 1200:-
50-59 1500:-
60-69 1700:-
70-79 1900:-
80-89 2100:-
90-99 2300:-
100-114 2750:-
115-124 3500:-
125-150 4500:-
151+ Offert

Fördelar med vår städfirma

Det finns många fördelar med att anlita oss. En av de största anledningarna är våra fasta låga priser. Du kan enkelt se vad det kommer kosta. Inga dolda avgifter eller kostnader tillkommer. Om det är något som du eventuellt inte skulle vara nöjd med så lämnar vi städgaranti på alla städningar. Då återkommer vi utan extra kostnad och rättar till det.

Nu kan du även få 50 % rabatt genom att nyttja RUT-avdraget – som vi ansöker åt dig!

Vårt professionella städteam erbjuder en städservice som uppfyller de högsta kraven för en städning & vi garanterar att våra städtjänster kommer överträffa dina förväntningar. Vi följer givetvis Mäklarsamfundets rekommendationer som vi arbetar utefter. Se vår checklista för städmoment som vi utför här.

Hemstädning kan även bokas på en vecko-, månad eller årlig basis.

Med våra konkurrenskraftiga priser är vi marknadsledande inom städbranschen och vi kommer att förse dig med städare som är professionellt utbildade, vänliga, pålitliga samt försäkrade. Så att du kan känna dig trygg!

Under en flyttstädning i Skellefteå tillhandahåller vi självklart med all städutrustning och rengöringsprodukter som är naturvänliga. Detta för att ständigt leverera en städservice av högsta kvalitet.

Renfräsch Umeå AB i Skellefteå utför städmoment såsom att att dammsuga & torka dina golv, damma alla ytor, rengöra kök & badrum samt sovrum och mycket mer.

Frågor & Svar

Vi har sammanställt några av våra mest återkommande frågor och svarat på dessa. Detta kommer underlätta för Dig som går i tankarna att anlita vår städfirma att flyttstäda Din bostad åt Dig!

Fråga: Hur långt i förväg behöver jag boka?

Svar: Vi har i perioder väldigt högt tryck på bokningar. Det är därför bra att vara ute i så god tid som möjligt. Om du bokar ca tre veckor innan brukar det inte vara problem med platstillgång men vi kan aldrig garanter det innan bokningen är inlagd.

Fråga: Vad behöver jag förbereda inför städning?

Svar: Det är viktigt att du läser de bifogade Pdf-erna du har fått med offerten. Där står det vad som behöver tänkas på tex Kyl och Frys ska vara avfrostade när vi får tillträde till lägenheten/huset. Denna avfrostning ansvarar du som beställare för. Vid avvikelser tas det ut en debitering av 195kr.

Fråga: Hur fungerar det om personen som bott i lägenheten är avliden?

Svar: Vi utför även städningar av dödsbo. Det som är viktigt att veta är att man då inte har möjlighet att nyttja skattereduktion (RUT-avdrag). Det är därför viktigt att ni redan vid bokning meddelar oss att det gäller ett dödsbo.

Fråga: Varför behöver ni mitt personnummer?

Svar: För att vi skall kunna ansöka om RUT vid skatteverket behöver vi ditt personnummer. Det görs även en kreditupplysning eftersom betalningen sker mot 10 dagars faktura. Om du inte vill att vi gör en kreditupplysning på ditt personnummer går det även att betala via direktfaktura som skall betalas i samband med bokningen.

Fråga: Står ni för utrustning och materiel?

Svar: Ja, vi har med allt vi behöver för att utföra städningen. Vi behöver dock veta om vi tex behöver ha med en stege för att nå vissa fönster eller liknande.

Fråga: Kan jag ta med mig all belysning i lägenheten innan städningen?

Svar: Vår personal behöver bra belysning för att kunna se att de utför ett bra jobb. Därför behöver det finnas belysning kvar i bostaden. Det behöver dock inte vara taklampor utan det går bra med golvlampor eller bygglampor.

Fråga: Om jag behöver jobba den dagen ni städar hos mig, hur gör vi enklast?

Svar: Har ni något viktigt att närvara på strax efter 08:00 ( oftast tiden för överlämning av nyckeln). Ofta går det också att gömma nyckeln i lägenheten (tejpa fast under vasken i köket eller bakom ett element), så kan vår personal låsa när de är klara med städningen och lägga nyckeln i brevlådan när de går. Förseningar kan uppstå på grund av förseningar i trafik mm. trots att vi självklart gör allt vi kan för att detta inte skall ske.  Du kan också kontakta din städkontakt du har blivit tilldelad vid bokning för att komma överens om en nyckelöverlämning som passar er båda.

Fråga: Hur lång tid tar städningen?

Svar: Det går inte att säga exakt hur lång tid städningen tar eftersom det är många faktorer som spelar in, tex typ av fönster, element mm. Om ni önskar att städningen är klar vid en viss tid kan ni skriva med det i er intresseanmälan så gör vi allt för att tillgodose ert önskemål.

Fråga: Är det något ni vill veta inför städning hos mig?

Svar: Vi behöver veta allt som kan påverka städningen. Så som ”Ett fönster går inte att öppna” ”Vi har lämnat kvar 3 skåp till nästkommande hyresgäst/köpare” “Laminatgolvet i köket är lättrepat”.

Fråga: Vad gör jag om jag inte är nöjd med min städning?

Svar: Vi har städgaranti vilket innebär att du har tre dagar på dig att besiktiga städningen och meddela oss om det är något du inte är nöjd med. Om det är något i din städning du vill reklamera ringer du din städkontakt du har blivit tilldelad vid bokning så att ni kan komma överens om en tid de kan komma och åtgärda bristerna.

Fråga: Hur får jag min faktura?

Svar: Fakturan skickas till din emailadress du kontaktat oss med. Den bifogas ett mail som PDF-bilaga. Betalningsperioden är på 10 dagar, från den dag städningen är genomförd.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson