Flyttstäd Umeå

Flyttstäd Umeå

Vi hjälper dig med

För privatpersoner
Flyttstädning, Storstädning, Fönstertvätt, Hemstädning erbjuds via timme, vecka eller månad. Vaktmästarsysslor,
Trädgårdsarbete, Snöskottning med mera.

För företag
För våra företagskunder kan vi även erbjuda:
Kontorsstädning, Trappstädning och Golvvård.

Låter det intressant?
Kontakta oss redan idag så hittar vi den lösningen som passar er situation bäst!

Ring oss idag på 090-77 88 82

Vi är proffs på flyttstädning. Vi utför jobbet på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi har mycket goda referenser då de flesta av våra kunder är trogna kunder som har anlitat oss i flera år. Vi åtar oss uppdrag på flyttstädning i Umeå med omnejd.

Boka in städning i samband med flytten så är hela flyttprojekt mycket enklare och du får tid över för inflyttningen i ditt nya hem eller arbetsplats. För privat flyttstäd gäller givetvis Rut-avdrag som vi hjälper dig få del av. 50 % DIREKTAVDRAG – Direktavdraget ger dig 50 % skattereduktion direkt vid köp av flyttstädning av oss (Renfräsch Umeå AB). Du betalar 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Vi växer och söker därför efter nya duktiga medarbetare!

Vi söker medarbetare med olika erfarenheter och bakgrunder att växa vidare tillsammans med. Hur mycket vill du arbeta? Vill du arbeta extra? Är du Senior och vill jobba på dina villkor? Mejla in din intresseanmälan så kontaktar vi dig: info@renfrasch.se

Lite om oss

Vi är familjeföretaget med över 15 års erfarenhet från städning av kontor och fastigheter samt i hemmiljö s.k. Hushållsnära tjänster. För oss är inget uppdrag för litet och ingen uppgift känns för svår. Vi ser det som en självklarhet att vid alla tillfällen leverera högkvalitativa tjänster året om och i alla väder.

Kvalitetsarbete

Kvalitetsarbetet hos oss är främst fokuserat på en ökande kundnöjdhet samt att vi ständigt förbättrar oss. Dessutom vill vi att företaget utvecklas och inte minst att våra medarbetare är motiverade och trivs med att arbeta hos oss.

Goda relationer är viktiga

Fokus på ett välfungerande företag och som strävar efter: Goda relationer är viktiga och byggs med öppenhet och ärlighet, Affärsmässighet och ödmjukhet är viktiga egenskaper för att bygga långsiktiga och starka relationer med kunder. Ledarskapet skall vara tydligt för att bidra till en attraktiv arbetsplats som personalen finner en glädje i att gå till.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson