Boka Online

Boka Städning Online – Flyttstädning och Hemstädning i Umeå

Miljö och kvalitet

RenFräsch Umeå AB använder sig av Nordiska miljömärket och Naturskyddsföreningens bra miljöval i största möjliga utsträckning.

Lokalvårdsarbetet utförs med så lite miljöpåverkan som möjligt.

Vi strävar ständigt efter att reducera och förebygga miljöpåverkan i allmänhet och i synnerhet de betydande miljöaspekterna: transporter, kemiförbrukning och avfallshantering.

Vi upprätthåller en hög service och god tillgänglighet för våra kunder genom flexibilitet, lyhördhet, ansvar och tjänster av maximal kvalitet.

  • Använda leverantörer som bedriver ett aktivt miljöarbete.
  • Vi skall välja metoder vars syfte är att minska utsläppen av rengöringsmedel samt välja miljömärkta rengöringsmedel när så är möjligt, utan försämrad kvalitet.
  • Vi skall källsortera och återvinna vårt avfall.

Det här utför vi

Vi har en städlista som visar vilka olika moment vi utför, med undantag för individuella överenskommelser. Se här

Säkerhetspolicy

I största möjliga mån följer vi Svenska stöldskyddsföreningens (www.ssf.nu) riktlinjer i säkerhetsfrågor. Vi har en noggrann rekryteringsprocess där varje anställd måste lämna utdrag ur belastningsregistret och skriva på ett sekretessavtal. Vi samarbetar med Folksam när det gäller vårt försäkringsansvar gentemot dig som kund.

Försäkringsåtaganden

För din trygghet som kund har vi en ansvarsförsäkring med ett försäkringsbelopp på upp till 10 miljoner kronor hos Länsförsäkringar. Våra anställda är försäkrade genom Skandia.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson