Varför Renfräsch Umeå AB?

Varför Renfräsch Umeå AB?

Renfräsch Umeå AB har flera års erfarenhet av hemstädning. Våra medarbetare underlättar vardagen för hundratals hushåll varje månad.

Varför använda sig av RENFRÄSCH?

checkedUtbildad personal

checkedAnsvarsförsäkring

checkedKvalitetsgaranti

checkedSamma tid, samma personal

Vad säger våra kunder?

Kvalitetssäkring på städningsuppdrag

Renfräsch Umeå AB arbetar hårt med att säkra kvalitén på städningsuppdrag hos kunder. För att säkerhetsställa en långvarig och bestående städservice gör vi stickkontroller och oanmälda städinspektioner hos kunder direkt efter genomförd städning. Vi har då möjlighet att direkt på plats att rätta bristerna samt notera och utveckla vidare våra städtjänster så att det vi lovar följs upp kompromisslöst och ger kunderna högsta möjliga städservice.

Effektiva städmaterial ingår i priset

Ditt hus kommer alltid att rengöras med fräscha och effektiva städmaterial, utan några extra kostnader. Eftersom alla inte vet vad som krävs för att fräscha upp deras hem och kanske inte alltid har sådana städprodukter hemma, kommer vi alltid med vår egen städutrustning. Detta säkrar kvalitén på våra utförda städtjänster och ge dig ett rent och fräsch hem.

Effektivt arbete

Det är oftast samma personal i ditt hem som utför städning. Vi jobbar i team på två eller tre personer. Vi tycker om att jobba tillsammans, då det är mycket roligare och mer motiverande. Detta gör arbetet mycket smidigt att genomföra och skapar bra relationer både med våra kunder och vår städpersonal.

Checklista

Efter varje städning lämnar vi en ikryssad checklista på vad som gjorts. Särskilt om vi hunnit göra något extra. Till exempel dödat spindlar, möblerat om i vardagsrummet eller bjudit din granne på kaffe 🙂 Då ser du det.

Kampanjer

Vi har alltid regelbundna kampanjer, gå alltid in på vår hemsida för att läsa. T.ex. så har vi upp till 20 % rabatt hela året om du värvar dina grannar eller vänner. Läs alltid på våran hemsida på vilka aktuella kampanjer som gäller, eller kontakta oss så berättar vi mer.

Hur går det till?

  1. Du ringer eller mailar oss för att beställa ett kostnadsfritt hembesök.
  2. Du säger till oss vad du vill ha och vi kommer överens om hur lång tid det tar, och pris
  3. Vi bokar en provstädning. Arbetsledaren är alltid med vid första provstädningen. Hon presenterar de som skall provstäda hemma hos dig. Tillsammans med arbetsledaren går de igenom dina önskemål. Sedan tar vi kontakt för att se om du är nöjd med våra tjänster. Provstädningen brukar ta längre tid än vanligt, speciellt om det rör sig om storstädning första gången.
Omsorg

Vår personal är vald med stor omsorg!

Innan vi skapade vårt städteam tittade vi på helheten, inte bara på vad man kan utan vem man är. Personlighet och karaktär spelade den viktigaste rollen i hela rekryteringsprocessen. Detta kommer även i framtiden vara viktigast i företagets utveckling och expandering. Vi har utvecklade rutiner när det gäller trygghet och säkerhet. Detta har skapat stor trygghet för vår personal, och stort förtroende från våra kunder. Renfräsch Umeå AB är precis som det låter – ett team. Tillväxt är någonting vi skapar tillsammans. Vi är unga och drivkraftiga, anlitar du oss, kan du förvänta dig ett bra bemötande av trevlig och kunnig personal. Renfräsch Umeå AB utvecklar ständigt sin verksamhet. Vi jobbar och kommer på nya idéer för att skapa ännu fler attraktiva tjänster, allt med tanke på tillväxt och standardökning. Allt med tanke på dig – våra viktiga kunder.

kvalitet

Högsta kvalitet till förnuftiga priser

Renfräsch Umeå AB lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalitet. I motsats till många andra stora städfirmor ägnar vi betydligt mer tid åt våra kunder, för att ge dem den bästa servicen. Vi håller alltid vad vi lovar och våra priser matchar alltid kvaliteten på våra tjänster. Du kan alltid välja en billigare städfirma som lovar mycket, men i slutändan motsvarar resultatet ändå inte dina förväntningar

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson

Vi har viljan

Renfräsch Umeå AB är en arbetsplats där vi drivs av en vilja att ge våra kunder ett mervärde. Ett företag där medarbetarna inspireras till att tänka nytt och vågar utmana invanda arbetssätt.

Hos oss finns en vilja att kunna erbjuda mer än vad kunden är van vid från traditionella städföretag. ”Vilja” är därför ett ledord som vi alltid letar efter när vi söker våra framtida medarbetare. En vilja att hela tiden våga utvecklas. En vilja att vara delaktig, en vilja att vara med och driva ett projekt med både eget och kollektivt ansvar.

Vi är engagerade

I vår strävan att erbjuda mervärde och högsta kvalitet så är engagemang ett viktigt nyckelord. Renfräsch Umeå AB engagemang ska kännas ”hela vägen”.

Engagemanget genomsyrar vår verksamhet från våra första kontakter med kund, då vi skräddarsyr unika städ- och supporttjänster, under den viktiga uppstartsprocessen där vi lyssnar till kundens behov och vidare till leverans och service – det engagemang vi dagligen levererar på plats hos våra kunder.

Vi har kompetens

Kompetens handlar om vad man gör – inte vad man är. Vi värderar färdigheter och egenskaperna som krävs i varje given situation och för alla typer av utmaningar.

För oss handlar kompetens om att rekrytera medarbetare med rätt kompetens inom respektive område. Kompetens handlar även om att ge medarbetare rätt förutsättningar att utveckla och förstärka sina egna kompetenser – allt för att skapa mervärde för våra kunder.

Vi tar ansvar

För oss på Renfräsch Umeå AB handlar ansvar om det värde vi förmedlar till våra kunder. Det vi erbjuder våra kunder ska genomsyras av en känsla av mervärde, att vi anstränger oss mer och gör det lilla extra.

Vår ambition är alltid att leverera över förväntan. Det är för oss att ta ansvar för uppgiften och kundens bästa. Läs mer om vårt miljöansvar under Kvalitet och Miljö.