Tyck till

Tyck till om våra tjänster och webbplatsen

Vi på RenFräsch Umeå AB vill ha en dialog med våra kunder och lyssnar gärna till vad du har att säga. Som RenFräsch kund har du möjlighet att påverka. Vi är lyhörda och försöker i möjligaste mån anpassa oss efter dina önskemål. Hjälp oss att förbättra webbplatsen. Dela med dig av dina förslag och idéer! Vi läser alla synpunkter som kommer in och använder dem i vårt förbättringsarbete. Om du väljer att lämna namn och e-postadress har vi möjlighet att kontakta dig. De personuppgifter du lämnar behandlar vi enligt personuppgiftslagen, PuL. Renfräsch Umeå AB ansvarar för dessa uppgifter. Uppgifterna kommer enbart att användas i vårt förbättringsarbete. När uppgifterna inte längre behövs tar vi bort dem.

Den nya webbplatsen publicerades den 15 juli 2017. Tillsammans med referensgrupper med både kunder och anställda är vi nu stolta över att kunna erbjuda en modern fungerande webbplats.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson