Dödsbostädning Umeå

Priset på en dödsbostädning är baserat på hur mycket som hämtas och hur lång tid det.

Vi ordnar med ett kostnadsfritt prisförslag och uppskattar omfattning och tid för hämtning för att kunna ge en så korrekt prisuppgift som möjligt.
I priset ingår alltid framkörning, transport, lastning, sortering och återvinning. Priset är även beroende på tillgänglighet, vad som ska tas hand om samt vikt.

Miljöfarligt avfall offereras separat.

Det finns många anledningar till att ta hjälp med en dödsbostädning. Vid ett dödsfall kan det vara mycket nog att ta hand om begravning och juridiska frågor.

Det kan vara både fysiskt jobbigt men också mentalt jobbigt som sörjande anhörig att gå igenom ett dödsbo.

En genomgång av ett dödsbo tar också i många fall lång tid. Det är långt från alla som har tid och energi över till att ta hand om städning och omhändertagande av bostad, möbler och annat som den avlidne har lämnat efter sig.

Vi hjälper dig att ta hand om allt det praktiska och ordnar en dödsbostädning som tar hand om allt det du inte vill ta hand om.

Vi hjälper dig med försäljning, rensning, städning och en korrekt värdering av det som finns i dödsboet. Du kan använda dig av en helhetslösning eller nedanstående tjänster en var för sig.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson