Referenser - vad våra kunder säger...

Här hittar du ett urval av kunder som valt att jobba med Renfräsch Umeå AB. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson

Behövde med kort varsel få en fönsterputsning. Utförd och detta fixade Renfräsch Umeå AB! Smidigt och proffsigt!

Ellen V
Ellen V

Fönstren blev mycket fina. Bra utfört, en del fönster är svåra att tvätta utifrån.

Gunnel Andersson
Gunnel Andersson

Vi är mycket nöjda med RenFräsch Umeå AB och personalen,som gjorde en bra flyttstäd för oss.

Marianne B
Marianne B

Flyttstädningen blev godkänd utan anmärkningar av hyresvärden, vilket är precis vad man önskar sig. Mejlen besvarad alla dagar i veckan och väldigt trevliga.

Mathias N
Mathias N

Väldigt trevligt och professionellt bemötande! Lägenheten var perfekt städad efteråt och det var bara för nästa hyresgäst att flytta in. Jag kan verkligen rekommendera RenFräsch Umeå AB till den som behöver hjälp med flyttstäd!

Charlotte B
Charlotte B

Mycket nöjd med flyttstädningen! Därutöver trevligt bemötande och smidig kontakt!

Annika Persson
Annika Persson

Vi har varit kunder hos RenFräsch Umeå AB under en lång tid och är väldigt nöjda med deras hemstädning. Enkla att ha att göra med och rent och fint hemma. Rekommenderas varmt.

Peder H

Fantastisk storstädning utförd av trevlig personal som gjorde det där lilla extra. Kan varmt rekommendera detta företag. Vi är så nöjda!

Ingrid B

Beställde flyttstädning från denna firma, personalen verkade trevlig och proffsig och slutresultatet (städningen) blev jättebra!

Eeva Heikkilä
Eeva Heikkilä

Lätta att ta kontakt med. Enkel bokning och tydliga instruktioner. Mycket nöjd med deras jobbutförande Vi är väldigt nöjda med flyttstädningen. Anlitar er gärna igen. Tack!

Paul Williams

Superbra service! Använder hemstädning och är alltid otroligt nöjd! Trevligt bemötande och lägenheten är fläckfri. Känns alltid härligt att komma hem och lägenheten doftar hur gott som helst. Sjukt prisvärt dessutom! Kommer vara en långvarig kund! Super super bra!

Madeleine Ericsson

Har bara gott att säga om Renfräsch AB. Väldigt noggrant städat, trevlig kontaktperson som är väldigt lätt att ha & göra med. Skulle aldrig anlita någon annan städfirma då jag litar 100 % på dem.

Helen M

Renfräsch Umeå AB startades för att erbjuda bättre service till sina kunder, och göra saker på ett roligare sätt. Där en hotell lobby och den service som de ger till sina gäster är vår inspiration, snarare än hur våra konkurrenter i branschen gör. Detta gäller oavsett om vi utför en hemstädning, eller om du pratar med oss i kundtjänst. Så strävar vi efter att ge dig en upplevelse genom att vara i kontakt med oss.