Lär känna oss på riktigt!

Verksamheten startades 2012 och Vi är ett familjeföretag med ett antal mycket duktiga medarbetare som driver företaget på ett förtjänstfullt och professionellt sätt. Vi har låga omkostnader därför kan vi erbjuda Er professionellt städning till Umeås lägsta priser. Att utföra vårt uppdrag med noggrannhet har varit en självklarhet från början. Nöjda kunder är den absoluta förutsättningen för stabil tillväxt. Vår prislista i kombination med vår kvalitet gör att vi därför kan utlova: ”Valuta för pengarna”. RenFräsch Umeå AB tänker alltid kundvänligt och därför tillkommer t.ex ingen start- eller körningsavgift.

RenFräsch Umeå AB

Hur Fungerar Det?

På vårt första kundbesök har vi alltid med oss städerskan som skall utföra jobbet i ert hem och skräddarsyr era önskemål tillsammans med Er. Vi börjar hemstädningen överenskommen dag med en provstädning. Inget avtal signeras förrän ni känner er nöjda & trygga.

För Bästa Resultat!

Oavsett om det är regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle så finns det lite att tänka på för att uppnå bästa resultat. Var gärna hemma vid första städtillfället och se att du blir nöjd med resultatet. Plocka undan leksaker, kläder och andra lösa föremål, för att förenkla städningen. Se till att arbetsbänkar och diskbänk är fria så att de går att rengöra.

Städmaterial

För att du som kund ska få den kvalitet du vill, tillhandahåller du det material du själv valt. Det innebär t.ex. en välfungerande dammsugare, hink och mopp, samt särskilt rengöringsmedel på grund av t.ex. allergi eller speciella ytor. Självklart kan vi handla städmaterialet till dig om så önskas.

Miljövänligt

De produkter vi använder oss av är 100 % miljövänliga, vi tar fullt ansvar för en hållbar framtid.

Unik Kvalitetspolicy

Vi har en kvalitetsgaranti som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med kostnadsfritt! Reklamation måste göras senast samma dag efter servicetillfället.

RUT och ROT

Vi hjälper er med ansökan om RUT- och ROT-avdrag, beroende på vilka tjänster ni beställer.

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder dygnet runt-service för att alla ska få tillgång till en effektiv städfirma oberoende av vilka timmar som faktiskt fungerar. All vår personal är välutbildad och du har full reklamationsrätt på de uppdrag du ger oss.

Trygghet & Säkerhet

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter. Alla som jobbar på RenFräsch i Umeå AB genomgår en internutbildning och skriver på sekretessavtal.

Om Något Skulle Hända

RenFräsch i Umeå AB försäkringar täcker samtliga skador på egendom som vår personal orsakar. RenFräsch Umeå AB utför flyttstädning enligt Mäklarsamfundets rekommendationer och vi lämnar alltid 100% garanti på vår tjänst.

Utförda uppdrag

0
Hemstädning
0
Fönsterputsning
0
Flyttstädning
0
Kontorstädning

Städtips för dig

Städmaskin – Ett brett begrepp som gör det snyggt

Städmaskin – Ett brett begrepp som gör det snyggt

Städmaskin – Ett brett begrepp som gör det snyggt En städmaskin är egentligen inte en specifik maskin – utan ett samlingsbegrepp som innefattar en rad olika större...

Read more
Fördelar med att anlita en flyttstädning i Umeå

Fördelar med att anlita en flyttstädning i Umeå

Fördelar med att anlita en flyttstädning i Umeå Det finns många fördelar med att slippa flyttstäda. Det mest uppenbara är den att någon annan gör det som du som...

Read more

Så tycker våra kunder

Supernöjd med fönsterputsningen! Jämfört med andra som jag använt så blev detta finare resultat, gick snabbare, plus att han torkade upp varendaste dropp efter sig på fönsterbrädorna och golvet. Proffsigt, helt enkelt! Tycker verkligen att det var prisvärt.
Nu har jag använt dem igen och igen: 2012, 2013, 2014, 2015!

Anna Carlsson
Anna Carlsson

Supernöjd med storstädning och en 14-dagars städning! Trevligt bemötande av personalen och bra jobbat!

Sandra Viklund
Sandra Viklund

Jag använde Renfräsch igår igen för flyttstädning och som första gången allt va perfekt 🙂
personalen va mycket professionella och jobbet helt perfekt igen. kommer anlita dom igen!

Anders Bengtsson
Anders Bengtsson