Frågor & svar hemstädning

Hur blir jag hemstädningskund?

Klicka på Intresseanmälan här till höger och fyll i formuläret om du är intresserad att bli hemstädningskund. Du börjar alltid med en bindningsfri provstädning för att se om du är nöjd med tjänsten och om det är något för dig.

Hur gör jag för att bli hemstädning/abonnemangskund hos er?

Om du är nöjd och vill fortsätta med städningen skickar du in avtalet med din underskrift till oss. Uppsägningstiden är 1 månad.

Har ni några referenskunder som jag kan få tag i?

Ja, vi städar åt 100-tals kunder i dag. Kontakta vårt kontor på 090-77 88 82 eller skriv i din intresseanmälan att du vill ha några referenskunder som vi städar åt i dag så hjälper vi dig med det.

Hur fungerar det med nycklar?

Du väljer om du vill vara hemma och öppna eller om vi ska kvittera ut 2 st nycklar.

För att vår försäkring ska gälla måste vi kvittera ut nycklar av er eller att ni är hemma och öppnar och sedan låser när vi är klara. Om ni väljer att gömma nycklar eller andra lösningar så gäller inte vår försäkring om det skulle hända någonting.

Är det samma person som kommer hem till mig?

Ja, vårt upplägg är att du har samma städare utom vid sjukdom eller semester. Vid dessa tillfällen kontaktar vi den som ni anmält som kontaktperson innan vi skickar en vikarie.

Om vi av någon anledning måste byta ut städaren hos dig så blir du alltid kontaktad om det innan.

Måste jag vara hemma när ni kommer vid första hemstädningen hos mig?

Nej, det är inte nödvändigt. Det är dock viktigt att du har upplyst din kontaktperson om var städmaterialet finns och om du har några känsliga material som du vet inte tål viss sorts rengöringsmedel. Vi behöver också komma överens om hur vi ska komma in och ev larm mm.

Vad händer om något går sönder när ni städar hos mig?

Vi har ansvarsförsäkring som täcker ev skador orsakade av oss. Ni anmäler det till oss via info@renfrasch.se eller 090-77 88 82.

Vem står för städutrustningen?

Vi står för städutrustningen.

Vad skiljer mellan att ha ett abonnemang och att boka enstaka tillfällen?

Om du har ett abonnemang så får du samma städare som vi schemalägger till dig och du får en fast dag och tid som löper på. Vi bjuder på inställelseavgiften på 150 kr/gång, ej avdragsgill, och du kan boka av gratis tidigare än 3 arbetsdagar utan avgift. Senare än 3 arbetsdagar utgår en avgift på hela städningen utan att vi ansöker om Rut-avdrag.

Städning när det passar dig

Och ärligt. Det är inte så många som återgår till att ta ansvar för all städning själva när de märker hur mycket energi som frigörs till annat genom att ta hjälp.

Trygghet för dig och oss

Våra medarbetare arbetar alltid under tystnadsplikt och vi är fullt försäkrade. Allt för att du ska känna dig trygg med att överlåta städningen till oss.